המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעבירים את תחתיות ארטישוק לסיר עם מים רותחים, חומץ ומלח, ומבשלים במשך כ-7 דקות.
מורידים את הסיר מהכיריים, מסננים את המים, ומצננים.
מחממים שמן במחבת ומוסיפים את קוביות חזה העוף. מתבלים במלח, פלפל, פפריקה, כורכום וכמון, מערבבים ומטגנים, עד שהבשר משנה גוון. מוציאים ומניחים בקערה.
מנקים את המחבת בנייר סופג, מוסיפים מעט שמן, ומחממים. מוסיפים את הבצל הקצוץ, ואת השום ומקפיצים במשך כשלוש דקות, תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את הפטריות והצנוברים ומקפיצים במשך כשלוש דקות, תוך כדי ערבוב. מתבלים במלח ופלפל שחור. מעברים לקערה עם הבשר ומערבבים.
ממלאים את הארטישוק במלית ומניחים בתבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך כ-10 דקות. מגישים חם. בתאבון...
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0