לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך לקוביות קטנות ולהוסיף לבצל.
שלב 3
0 דקות
להוסיף תבלינים ולעברב.
שלב 4
0 דקות
להוסיף את הפתיתים, לערבב ולהוסיף 3 כוסות מים רותחים. לערבב ולהביא לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
לבשל כ-20 דקות, או עד שהמים מתאדים.
שלב 6
0 דקות
להעביר את הסיר לאש נמוכה ולבשל 10 דקות נוספות. לכבות את הלהבה.
שלב 7
1 דקות
לסנן את קופסת הטונה מהשמן, לפורר מעט ולהוסיף לפתיתים.
*ניתן להמיר את הפפריקה המתוקה לחריפה ואת הכוסברה לסלרי.
לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
7
מגררים את הבצל ומטגנים בשמן עד הזהבה.
שלב 2
מתוך
7
לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך לקוביות קטנות ולהוסיף לבצל.
שלב 3
מתוך
7
להוסיף תבלינים ולעברב.
שלב 4
מתוך
7
להוסיף את הפתיתים, לערבב ולהוסיף 3 כוסות מים רותחים. לערבב ולהביא לרתיחה.
שלב 5
מתוך
7
לבשל כ-20 דקות, או עד שהמים מתאדים.
שלב 6
מתוך
7
להעביר את הסיר לאש נמוכה ולבשל 10 דקות נוספות. לכבות את הלהבה.
שלב 7
מתוך
7
לסנן את קופסת הטונה מהשמן, לפורר מעט ולהוסיף לפתיתים.
*ניתן להמיר את הפפריקה המתוקה לחריפה ואת הכוסברה לסלרי.
לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0