המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
שמים בקערה שמנת מתוקה, אבקת מרק בצל, שום, תימין, מלח ופלפל ומערבבים.
מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה בשכבות וביניהן שמנת מתובלת בפרמזן. מכסים ברדיד אלומיניום.
אופים כ-45 דקות, עד לריכוך מוחלט של תפוחי האדמה.
מסירים את הכיסוי ואופים כ-15 דקות נוספות, או עד שהעוגה זהובה ויפה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0