המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים שמנת מתוקה, פודינג, קפה וסילאן לקבלת קרם יציב. מוסיפים 2/3 כוס בוטנים מקורמלים ומערבבים.
טובלים ביסקוויטים בחלב, ומניחים בשכבה אחידה בתבנית. יוצקים חצי מכמות הקרם, מניחים עוד שכבת ביסקוויטים ומעליה קרם ומיישרים. מכסים בניילון ומקפיאים ל-4 שעות לפחות.
לפני ההגשה מקשטים ביתרת הבוטנים המקורמלים וחותכים למנות. מגישים חצי קפוא.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0