המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכין מרינדה מהבלסמי, הסויה ומעט שמן. להכניס לתוכה את רצועות העוף למשך 2-3 שעות (אפשר להשאיר במקרר גם לילה מראש).
לחמם שמן במחבת טפלון רחבה לטגן קלות את הבצל. להוסיף את רצועות הפילה ללא נוזלים ולהקפיץ (אפשר גם פשוט לערבב בכף עץ).
אחרי 2-3 דק' להוסיף את חצאי הנקניקיות ולהמשיך להקפיץ. לתבל ברוטב צ'ילי או אריסה ואבקת מרק. לדאוג שלא ידבק.
במידה ורוצים להסמיך את המנה יש להוסיף למרינדה שנותרה כפית קורנפלור ומעט מים, לשפוך על הפילה ולהקפיץ דקה נוספת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0