המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרוקנים את הפנים של הגזר.
מערבבים את כל החומרים התערובת אחידה.
ממלאים את הגזרים ומסדרים בסיר רחב בשורות צפוף.
שמים בסיר את רסק העגבניות, השמן, פלפל שחור ומלח. מוסיפים שתי כוסות מים, מרתיחים את התבשיל ולאחר מכן מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל בערך 75 דקות. עד שלא נותרו נוזלים בסיר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0