המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים במחבת כבדה את החמאה, מטגנים את השום במשך דקה, מוסיפים את הפטריות, מלח, פלפל וכף אבקת מרק פטריות, וממשיכים לטגן עד שהפטריות מזהיבות.
מערבבים בקערה בצד את הגבינות, ביצה ופירורי הלחם, וממלאים בעדינות את הקנלוני בתערובת הגבינות. מסדרים בתבנית (בשכבה אחת).
מוסיפים למחבת עם הפטריות שמנת מתוקה, חלב, אגוז מוסקט ומביאים לרתיחה. יוצקים את הרוטב לתבנית מעל הקנלוני (שהכל יתכסה), ומפזרים מעל את המוצרלה המגורדת.
אופים מכוסה בנייר כסף בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך כ-30 דקות.
מסירים את המכסה וממשיכים לאפות עד שמזהיב, והגבינה מקרימה למעלה.
מוציאים מהתנור ומפזרים טבעות בצל ירוק. מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0