המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל מרכיבי הבצק (מלבד המלח) בקערת מיקסר כ-10 דקות. את המלח מוסיפים לקראת סוף הלישה.
מתפיחים כ-60 דקות במקום חמים ומכוסה, עד להכפלת הנפח.
מערבבים בקערה את חומרי המילוי, למעט פירות היער.
מחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים כל חלק למלבן גדול בעובי ס"מ על משטח מקומח.
מורחים על מלבני הבצק את מלית הגבינה, מפזרים פירות יער מעל ומגלגלים לגלילה.
מתפיחים כ-60 דקות.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מורחים את הביצה הטרופה ואופים כ-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0