המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל חומרי הבצק מלבד המלח בקערת המיקסר.
מעבדים עם וו לישה כעשר דקות עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
מפזרים על הבצק קצת קמח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כשעה במקרר.
מטגנים במחבת את הבצלים הקצוצים. מוסיפים בשר טחון ומפוררים עם מזלג.
מתבלים בפלפל אנגלי ומלח ומבשלים עד שהבשר מוכר ומטוגן קלות.
מסירים מהאש ומצננים.
מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים.
מרדדים כל חלק למלבן דק.
בעזרת כוס קורצים עיגולים בקוטר של 8 ס"מ.
מניחים כפית גדושה של מלית במרכז כל עיגול ומקפלים את הקצוות זה על זה.
מהדקים היטב.
מניחים בתבנית אפייה משומנת להתפחה חלקית במרחקים של כ - 2 ס"מ זה מזה.
מערבבים חלמון ומים, מברישים את הבורקיטסים התפוחים, מפזרים שומשום מעל
מעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום 170 מעלות.
הבורקיטסים מוכנים כשצבעם מזהיב.
מצננים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0