המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים שוקולד בקערה שנמצאת בסיר עם מים חמים.
ממיסים את החמאה.
מוסיפים את החמאה המומסת לשוקולד ומערבבים היטב.
מעבירים את תערובת החמאה והשוקולד לקערת מיקסר ומוסיפים בהדרגה ותוך ערבוב: ביצים, קמח ואת שאר החומרים פרט לברנדי.
מוסיפים את הברנדי ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים כדורים בקוטר 2.5 ס"מ מהבצק המוכן ומרדדים אותם.
מגלגלים את הכדורים באבקת סוכר ומסדרים על מגש ברווח של כדור.
אופים בחום של 170 מעלות כעשר דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0