המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים למחבת עם שמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהופך לשקוף.
מוסיפים למחבת את פרוסות הפטריות וקוביות הפלפל האדום ומטגנים במשך כ- 3 דקות, תוך כדי ערבוב.
מעבירים לקערה את הירקות המטוגנים, גבינת הקוטג', הגבינה הבולגרית, גבינת הקשקבל, הביצים, והזיתים ומערבבים
יוצקים לקערית חצי כוס שמן מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
יוצקים את הבלילה לקערה וטורפים את התערובת.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת, מפזרים מעל לתערובת את גרגירי גבינת העמק ומכניסים את התבנית לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות.
אופים במשך כ-50 דקות או עד שהפשטידה מקבלת גוון זהוב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0