המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
מטגנים שום ובצל בשמן זית, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים קוביות זוקיני ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים עד שהוא מגיע לרתיחה.
מוסיפים את הזיתים לרוטב.
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב.
להגשה - מפזרים מעל קוביות גבינת פטה וזעתר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0