המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם תנור ל-170 מעלות.
לרפד תבנית (24) בנייר אפייה משומן מעט ולפזר מעט קמח.
להרתיח 1/2 כוס מים.
לנפות את הקקאו לקערה ולערבב עם 6 כפות מים רותחים, אם מאוד סמיך להוסיף עוד 2 כפות מים. להוסיף לתערובת וניל ותמצית שקדים. לצנן מעט.
בקערה נפרדת לערבב את הקמח עם אבקת האפיה והמלח.
בקערת המערבל: שמים ביצים+חלמון, סוכר ושמן זית, לערבל היטב למרקם קרמי. להוסיף את תערובת הקקאו ואחר מכן את החמרים היבשים.
להעביר לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש כ-55 דקות.
לבחון לקראת סוף האפייה באמצעות קיסם. אם הקיסם יוצא יבש אפשר להוציא את העוגה.
ניתן לפזר באבקת סוכר או לקשט בקרם שוקולד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0