המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת המיקסר שמים את כל החומרים ולשים עם וו לישה במהירות נמוכה כ-5 דקות, עד לקבלת בצק רך וגמיש (אם הבצק יבש להוסיף מעט מים או אם דביק מדי להוסיף כף קמח). מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
לאחר שעה מרדדים את הבצק (1/2 ס"מ עובי) לתבנית משומנת (תבנית פאי מלבנית 25*25 ס"מ) כולל הדפנות ומתפיחים כשעה.
מערבבים את כל הרכיבים בקערה.
מקפידים שהתערובת תהיה חלקה וללא גושים.
שוברים את הפתיבר לחתיכות קטנות.
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד שהחמאה נספגת בפירורים.
מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
יוצקים את תערובת הגבינות מעל הבצק בצורה שווה ומפזרים את השטרויזל מעל.
אופים כ-35 דקות.
מצננים לטמפרטורת החדר ושומרים במקרר עד להגשה.
מפזרים כפית אבקת סוכר בעזרת מסננת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0