המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפתיתים 4 דקות במים רותחים.
מערבבים את כל מרכיבי המילוי - קרוטונים, פטרוזיליה, נענע, צנוברים, רוטב בסיס, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור. ממלאים את העוף, קושרים את העוף היטב או תופסים בעזרת קיסמים את החלקים הפתוחים.
מניחים את העוף הממולא בתבנית רחבה, וסביבו מניחים את תפוחי האדמה.
מערבבים היטב את שמן הזית, חרדל, תימין, מלח ופלפל שחור היטב. יוצקים על העוף הממולא ותפוחי האדמה. עוטפים היטב את התבנית בנייר כסף.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, וצולים את העוף למשך שעה.
לאחר שעה, מעלים את טמפרטורת התנור לחום של 200 מעלות, מורידים את הכיסוי של התבנית וצולים למשך 15 דקות נוספות, להשחמה של העוף. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1