מערבבים את כל מרכיבי המילוי - קרוטונים, פטרוזיליה, נענע, צנוברים, רוטב בסיס, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור. ממלאים את העוף, קושרים את העוף היטב או תופסים בעזרת קיסמים את החלקים הפתוחים.
שלב 3
0 דקות
מניחים את העוף הממולא בתבנית רחבה, וסביבו מניחים את תפוחי האדמה.
שלב 4
5 דקות
מערבבים היטב את שמן הזית, חרדל, תימין, מלח ופלפל שחור היטב. יוצקים על העוף הממולא ותפוחי האדמה. עוטפים היטב את התבנית בנייר כסף.
שלב 5
60 דקות
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, וצולים את העוף למשך שעה.
שלב 6
15 דקות
לאחר שעה, מעלים את טמפרטורת התנור לחום של 200 מעלות, מורידים את הכיסוי של התבנית וצולים למשך 15 דקות נוספות, להשחמה של העוף.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מבשלים את הפתיתים 4 דקות במים רותחים.
שלב 2
מתוך
6
מערבבים את כל מרכיבי המילוי - קרוטונים, פטרוזיליה, נענע, צנוברים, רוטב בסיס, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור. ממלאים את העוף, קושרים את העוף היטב או תופסים בעזרת קיסמים את החלקים הפתוחים.
שלב 3
מתוך
6
מניחים את העוף הממולא בתבנית רחבה, וסביבו מניחים את תפוחי האדמה.
שלב 4
מתוך
6
מערבבים היטב את שמן הזית, חרדל, תימין, מלח ופלפל שחור היטב. יוצקים על העוף הממולא ותפוחי האדמה. עוטפים היטב את התבנית בנייר כסף.
שלב 5
מתוך
6
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, וצולים את העוף למשך שעה.
שלב 6
מתוך
6
לאחר שעה, מעלים את טמפרטורת התנור לחום של 200 מעלות, מורידים את הכיסוי של התבנית וצולים למשך 15 דקות נוספות, להשחמה של העוף.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1