המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי העוגה לתערובת אחידה.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים עד שמזהיב.
מכינים סירופ קל: יוצקים לסיר מים, מוסיפים סוכר, מערבבים ומביאים לרתיחה תוך ערבוב. מנמיכים להבה וממשיכים לבשל כ-5 דקות כשמידי פעם מערבבים.
לקראת סוף בישול הסירופ מוסיפים 3 טיפות מי זהר או מי ורדים ומערבבים.
כשהעוגה יוצאת, מסמנים עם סכין פסים בשתי וערב ויוצקים את הסירופ מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0