המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-200 מעלות, מוציאים את המלאווח מהפריזר ומפשירים בחוץ 5 דקות.
מניחים את עלי המלאווח על משטח העבודה, מפזרים על כל עלה שקית של תיבלונים וחופן של גבינה צהובה.
חותכים כל עלה מלאווח ל-8 משולשים, כמו פיצה.
מגלגלים כל משולש מהצד הרחב לקצה הצר (כמו רוגלעך), ומניחים בתבנית אפייה, מרופדת בנייר אפייה.
מכניסים לתנור ואופים כ-20 דק', עד שהמאפים מזהיבים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0