המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-200 מעלות, מוציאים את המלאווח מהפריזר ומפשירים בחוץ 5 דקות.
מניחים את עלי המלאווח על משטח העבודה, מפזרים על כל עלה שקית של תיבלונים וחופן של גבינה צהובה.
חותכים כל עלה מלאווח ל-8 משולשים, כמו פיצה.
מגלגלים כל משולש מהצד הרחב לקצה הצר (כמו רוגלעך), ומניחים בתבנית אפייה, מרופדת בנייר אפייה.
מכניסים לתנור ואופים כ-20 דק', עד שהמאפים מזהיבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0