המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים את הבצל בשמן בסיר גדול. מוסיפים את הבשר ומטגנים מכל הצדדים. מוסיפים כוס מים ואת הלימונים המיובשים. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 40 דקות.
מוסיפים את העשבים הקצוצים. מתבלים במלח, פלפל וכורכום. מבשלים על אש גדולה 6 דק', עד שהעשבים מתרככים. מוסיפים שש כוסות מים רותחים, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כ-120 דקות.
ארבעים דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את הלוביה. חמש דקות לפני הסיום מוסיפים את מיץ הלימון. *ניתן להמיר את הלוביה בשעועית אדומה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
טועמים ומתקנים תיבול. רורמה סבזי אמור להיות תבשיל בשר בהרבה מאוד רוטב ירוק וחמוץ.
מגישים חם עם אורז לבן. את הלימונים המיובשים אפשר לזרוק, למרות שפרסים אסלים נוהגים ללעוס אותם להנאתם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0