המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
חותכים את כל הירקות לקוביות ומניחים בקערה גדולה.
בקערה נפרדת מערבבים את המים, רסק, תבלינים ותיבולית.
לאחר שבקערת התבלינים יש תערובת אחידה, מערבבים יחד.
מוסיפים את כוס האורז לתערובת המשותפת.
את כל המרכיבים שופכים לתוך פיירקס או חד פעמי ממתכת.
מכניסים לתנור למשך כ-60 דקות.
לאחר כחצי שעה יש לערבב את כל המרכיבים, ולבדוק האם הירקות התרככו.
במידה והירקות עדיין לא מוכנים ניתן להוסיף עוד כוס מים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0