המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בקערת המערבל את הביצים, שמן, מיץ תפוזים וריבה. מערבלים 2 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים 4 דקות נוספות.
יוצקים לתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות.
בינתיים מעבירים לסיר את חומרי הסירופ, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות, תוך ערבוב.
כשהעוגה חמה חותכים לצורות של ריבועים או מעויינים, יוצקים את הסירופ בין החיתוכים לאט-לאט, ככה יספג הסירופ טוב. נועצים בכל חתיכה שקד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0