קולפים את החציל, מורחים בשמן זית, בוזקים את שאר המרכיבים.
שלב 2
0 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-230 מעלות למשך 20-30 דק\'.
שלב 3
0 דקות
מוציאים ומצננים.
שלב 4
0 דקות
חותכים לקוביות בעזרת סכין משוננת.
שלב 5
0 דקות
מטגנים קלות את השום בשמן ובחמאה עד שיתחיל להשחים ולא יותר!
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את העגבניות ואת קוביות החציל מתבלים במלח, פלפל ועשבי תיבול - כן, אותם העשבים של החציל.
שלב 7
0 דקות
לאחר רתיחה מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
שלב 8
0 דקות
מוסיפים את הגבינה, מערבבים במהירות ומסירים את הסיר מהאש.
שלב 9
0 דקות
מבשלים את הרביולי לפי ההוראות - לא לשכוח להטביע אותו נמרצות במים, מאחר והוא ניחן בכושר ציפה מפליא ואין ברצוננו לאכול דיקטים בטעם תרד.מניחים את הרביולי בצלחת נאה, יוצקים מעליו מהרוטב, אוכלים, וכותבים לי איך היה. בתיאבון!
שלב 1
מתוך
9
קולפים את החציל, מורחים בשמן זית, בוזקים את שאר המרכיבים.
שלב 2
מתוך
9
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-230 מעלות למשך 20-30 דק\'.
שלב 3
מתוך
9
מוציאים ומצננים.
שלב 4
מתוך
9
חותכים לקוביות בעזרת סכין משוננת.
שלב 5
מתוך
9
מטגנים קלות את השום בשמן ובחמאה עד שיתחיל להשחים ולא יותר!
שלב 6
מתוך
9
מוסיפים את העגבניות ואת קוביות החציל מתבלים במלח, פלפל ועשבי תיבול - כן, אותם העשבים של החציל.
שלב 7
מתוך
9
לאחר רתיחה מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
שלב 8
מתוך
9
מוסיפים את הגבינה, מערבבים במהירות ומסירים את הסיר מהאש.
שלב 9
מתוך
9
מבשלים את הרביולי לפי ההוראות - לא לשכוח להטביע אותו נמרצות במים, מאחר והוא ניחן בכושר ציפה מפליא ואין ברצוננו לאכול דיקטים בטעם תרד.מניחים את הרביולי בצלחת נאה, יוצקים מעליו מהרוטב, אוכלים, וכותבים לי איך היה. בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0