המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את הדלעות ל-2 ומנקים.
מברישים במעט שמן, אופים בגריל התנור עד ריכוך.
בינתיים מבשלים קינואה לבנה, קינואה אדומה ותערובת תיבול לאורז אסם (כמו שמבשלים אורז).
במחבת נפרדת מקפיצים בצל עד שקיפות, מוסיפים כרוב לבן ומקפיצים עד ריכוך.
בסיום, מערבבים את הירקות עם הקינואה לסלט אחיד.
ממלאים את הדלעות. מקשטים בפטרוזיליה טרייה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0