המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקפיצים במחבת את הפטריות בחמאה.
מסננים נוזלים, ושמים בקערה.
קוצצים את העגבניות המיובשות, ומוסיפים לקערה.
מוסיפים את הגאודה, המוצרלה והביצים, ומתבלים במלח ופלפל.
מבשלים את הפסטה חצי בישול כ-10 דקות, מסננים ומסדרים בתבנית לאורך.
מעבירים את התערובת לשק זילוף (אפשר גם עם כפית), וממלאים את הפסטה.
מטגנים בחמאה את שיני השום, מוסיפים את שאר המרכיבים, ומערבבים היטב.
אפשר, אך לא חובה, להסמיך מעט את הרוטב עם חצי כפית קורנפלור עם מעט מים חמים, מערבבים היטב ושופכים לרוטב.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שופכים את הרוטב מעל הפסטה בתבנית, מכסים בנייר כסף ואופים 40 דקות.
מוציאים את התבנית, מוסיפים גבינה צהובה מגורדת, ומחזירים לתנור לעוד 10-15 דקות לא כיסוי. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0