המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יוצקים את השמן לסיר ומוסיפים את הבצל עשר דקות תוך בחישה.
מוסיפים את השום, ובוחשים עוד חמש דקות. מוסיפים מלח, ואת האורז כשהוא נקי ושטוף.
מוסיפים את השמיר, עגבניות השרי וכוס מים רותחים.
מערבבים. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כעשרים דקות. גובה האש כמו בבישול אורז רגיל. (בכיריים קרמיות, מספר נמוך)
(על כירת גז, הלהבה הכי נמוכה).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0