המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להמליח את הדג ולהוסיף לימון.
לטגן את השום עם 1/2 כוס שמן ולהוסיף קופסת רסק עגבניות קטנה ולערבב.
להוסיף מים ולערבב.
להוסיף 2 כפות גדושות של פפריקה, 2 פלפלים חריפים חתוכים, כפית כמון וחצי כפית מלח, לערבב ולהביא לרתיחה.
לשטוף את הדגים היטב, להוסיף לרוטב ולבשל על אש נמוכה. כאשר הדג מוכן יש להוסיף מיץ לימון.
טיפ: מומלץ שהרוטב יהיה בגובה הדגים ולא מעליהם כך שאם יש יותר מדי נוזלים להוציא ואם חסר להוסיף בהתאם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0