המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חוצים כל חזה עוף לאורכו כך שמתקבלים שישה חזות עוף צרים.
טורפים את הביצה ומוסיפים שמן זית, שום כתוש ותבלינים ומערבבים.
משרים את חזות העוף בתערובת הביצה והתבלינים כחצי שעה.
טובלים בפירורית מעורבבת עם שומשום.
מטגנים עד הזהבה ואוכלים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0