המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את הבצל והפטרוזיליה הקצוצים, מוסיפים בשר טחון ומערבבים היטב.
מוסיפים את הביצים עם מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מחממים מחבת עם שמן לא עמוק. שמים בקערה קצת קמח שלא ידבק וממשיכים לערבב עד שמתחמם השמן.
עושים קציצות דקות ומטגנים עד שרואים שמבושל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0