המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקלף ולחתוך את כל הירקות.
לשים בסיר שמן זית ולטגן את הירקות קלות.
להוסיף מים ואת כל שאר החומרים.
לבשל כ-40 דקות עד שהירקות רכים.
לטחון את המרק עם בלנדר ידני ולתבל בפלפל ובמלח לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0