המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחלקים את רולדת בצק העלים לשניים, כל חלק לרדד מעט על קמח כדי שלא ידבק לשיש.
לחמם 10-15 שניות את גבינת העיזים ולמרוח באמצע ולאורך של בצק העלים, כך שישאר שני צדדים ריקים.
להניח חתיכות גבינה צהובה על גבינת העיזים לאורך, על זה את הגבינה בולגרית ועל זה את פרוסות העגבנייה. מעל מניחים את פרוסות החצילים ומעט עלי בזיליקום.
כעת לשלב הסגירה: לחתוך רצועות רחבות לרוחב כל הבצק, מצד ימין של המילוי ומצדו השמאלי ואז לסגור, פעם מימין ופעם משמאל.
לאחר שסגרתם הכל יש למרוח מעל ביצה ושומשום ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות, עד שהבצק מזהיב. לא יותר מידי שהבצק לא יהרס. בתאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0