המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל החומרים (חוץ מהעוף) עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
לשים את העוף בשקית קוקי, לשפוך את הרוטב פנימה, ולערבב היטב.
לסגור את השקית, לחורר אותה בעזרת מזלג מכמה כיוונים ולאפות על חום בינוני-נמוך לכשעה וחצי, עד שהעוף שחום, אך יש עוד הרבה רוטב.
להגיש חם עם אורז!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0