המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הסויה, השום והפלפל.
יוצקים את המשרה על הקוביות ומערבבים היטב כדי שכל קוביות הדג יספגו את טעמי המשרה.
משרים כשעתיים.
מניחים קמח על צלחת ומקמחים את קוביות הדג.
מטגנים במחבת רחבה ששמים בה שמן בגובה של כחצי ס"מ.
הופכים את הקוביות שישחימו מכל צידיהן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0