המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את עלי התרד עד שהם מתרככים ומצננים.
מערבבים את כל הגבינות, מוסיפים ביצה, תרד ופלפל.
פורשים את בצק העלים ושמים את המילוי לאורך.
מגלגלים לרולדה מהודקת.
פורשים לשבלולים של 2 ס"מ.
להקפיא לאורחים שמפתיעים, וכשצריך להוציא, פשוט להבריש מעל בביצה טרופה ושומשום.
לאפות עד להזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0