המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את הגבינות והביצים לקבלת תערובת אחידה.
מורחים תחתית תבנית מלבנית עם שוליים גבוהים במעט חמאה. מניחים עלה פילו, מורחים בחמאה ומניחים מעל עלה נוסף, שגם אותו מורחים בחמאה.
מורחים מעל שליש מתערובת הגבינה.
מניחים מעל עלה פילו אחד ומורחים בחמאה. חוזרים על הפעולה עם עוד שליש תערובת, עוד עלה פילו, עוד שליש ומסיימים בעלה אחרון. מורחים את עלה הפילו העליון בחמאה בנדיבות.
אופים שחומם ל-180 מעלות ב-45 דקות, עד שהגבניצה השחימה ועלה הפילו העליון תפוח ופריך. מגישים חם או פושר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0