המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים לסיר מעט מים ומוסיפים את האורז ואת כל המים בהדרגה.
בוחשים היטב בכף עץ בלבד.
מוסיפים את הסוכר ולא מפסיקים לבחוש. מבשלים על אש קטנה כ-45 דקות.
מוסיפים את החלב ובוחשים היטב עד רתיחה. מקפידים על בחישה על מנת שלא ייווצרו גושים.
יוצקים את התערובת לכלי פיירקס ואופים בחום של 100 מעלות במשך 120 דקות, עד הזהבה.
לפני ההגשה מפזרים קינמון ופירורי שקדים (אפשר גם אגוזים או פיסטוק. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0