המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים חמאה, ביצים וסוכר במעבד מזון עם להב פלדה, ומעבדים במשך 5 דקות.
מוסיפים וניל, קמח, מיץ וקליפת לימון ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית קפיץ משומנת ומקומחת בקוטר 28 ס"מ, לתבנית מרובעת או מלבנית. אופים שעה בחום של 180 מעלות, עד שהעוגה מזהיבה היטב.
מוציאים ומנקבים את העוגה פעמים רבות בצ'ופסטיק, או במזלג. מכינים תמיסה מחצי כוס מיץ לימון וחצי כוס סוכר, ויוצקים על העוגה. מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0