המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את הפלפלים ומוציאים את הגרעינים. חותכים לחתיכות קטנות.
מרתיחים את המים והיין וממיסים את מרק התיבול. מוסיפים את הפלפלים, הבצלים ומבשלים כרבע שעה על סף רתיחה עד לריכוך.
מעבירים את הירקות למעבד מזון או מערבל, מערבלים למחית חלקה.
מחזירים לסיר, יוצקים פנימה את השמנת המתוקה ומתבלים במלח ופלפל אדום וקורט סוכר. טועמים ומשפרים את הטעם.
מחממים את המחית בעדינות אך לא מרתיחים.
משמנים את הדג במעט שמן וזורים מעט מלח ופלפל ומטגנים את הדג במחבת רחבה במשך חמש דקות מכל צד.
מחלקים את מחית הפלפלים לצלחות מחוממות ומניחים נתח דג.
מקשטים ברצועות פלפל אדום וצהוב ופטרוזיליה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0