המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים הרבה מים בסיר גדול ומכניסים את הפסטה לבישול של כעשר דקות או לבדוק מתי מוכנה לטעמכם.
מרתיחים סיר מים ומוסיפים את 2 קופסאות הלבבות ארטישוק למשך 10 דקות עד שיתרככו.
כאשר לבבות הארטישוק התרככו מוציאים אותם, מסננים, שוטפים היטב וחותכים לקוביות.
לוקחים מחבת, מחממים 2 כפות שמן זית (מתוך החצי כוס) ומטגנים את השום.
לאחר שתי דקות מוסיפים את לבבות הארטישוק החתוכים ומערבבים יחד אם שיני השום למשך כחמש דקות.
לאחר מכן מוסיפים את הזיתים, מערבבים הכל ומוסיפים את כל שאר שמן הזית.
שוטפים את עלי הבזיליקום ומוסיפים לרוטב. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים הכל ונותנים לכל הטעמים להיספג כעשר דקות.
לאחר עשר דקות לוקחים את הפסטה שופכים אותה לקערה גדולה ועליה את הרוטב, מערבבים... ובתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0