המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את הבטטה וחותכים לקוביות. מבשלים במים עם מעט מלח עד שהבטטה רכה. מסננים ומועכים במזלג.
קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה.
מבשלים את האטריות לפי הוראות ההכנה ומסננים.
מערבבים את כל החומרים, יוצקים לתבנית מלבנית 30X20 או עגולה קוטר 26 משומנת ומקומחת (או מרופדת בנייר אפייה).
אופים בחום בינוני (180 מעלות) למשך 60 דקות עד שנוצרת שכבת אטריות שחומה ופריכה מעל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0