המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לפורר מצות ולהוסיף את שאר החומרים, לערבב לעיסה אחידה (חשוב שלא תהיה יבשה).
מחממים שמן במחבת, מוסיפים את העיסה ומשטחים לעובי 5 ס"מ.
מטגנים עד הזהבה והופכים בעזרת צלחת לטיגון הצד השני: מניחים על המחבת צלחת גדולה והופכים באחת. מחליקים את החביתית חזה למחבת ומטגנים עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0