המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
מוסיפים את קוביות הבטטה, מלח ופלפל שחור ומטגנים עד שהבטטה מתרככת (כ-5 דקות).
מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים כ-10 דקות.
מכבים את האש, מוסיפים את התבלינים ומערבבים. *ניתן להמיר את הבזיליקום באורגנו טרי באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
יוצקים את הרוטב על הפסטה ומערבבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0