המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ללוש היטב את בצק ולתת לו לנוח, להביא להתפחה.
לקרוץ לעיגולים קטנים ולהניח על משטח משומן.
לעבד כל עיגול ולהתפיח.
לפתוח כל עיגול ולמרוח מעל חמאה רכה (100 גרם ).
לגלגל כסינר ולקשור (שיצא בצורת עיגול).
לשים בתבנית משומנת, וכנ"ל עם שאר העיגולים.
שוב להתפיח.
לאחר ההתפחה לאפות בחום בינוני עד שיזהיב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0