המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים את כל החומרים כעשר דקות ביד או במיקסר.
מלח מוסיפים בסוף הלישה.
נותנים לבצק לתפוח כ-60 דקות.
מחלקים לשלושה חלקים.
בידיים משומנות, מרדדים כל חלק לפיתה עבה ושטוחה.
מתפיחים עוד עשר דקות.
אופים כ-15 דקות בחום של 180 מעלות. שמים קערית עם מים בתחתית התנור.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0