המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
מערבבים בסיר על אש קטנה את הסוכר ומיץ התפוחים, עד להיווצרות סירופ סמיך (כ-5 דק').
מפרידים את הביצים. מניחים את החלמונים הצהובים בקערה ומקציפים עד קבלת מרקם בהיר וקל יותר.
בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים עם קורט מלח, עד מרקם סמיך, אך לא מוצק. מוסיפים פנימה בזהירות ותוך ערבוב את הסירופ שהצטנן בינתיים.
מקפלים את קצף החלבונים לתוך החלמונים בעדינות, ואז מקפלים פנימה גם את קמח המצה.
מרפדים תבנית אפייה ארוכה עם נייר אפייה, ומורחים בחמאה או מרגרינה. מעבירים פנימה את הבלילה ואופים כ-35 דקות, עד שניתן לנעוץ קיסם שיצא חלק מהעוגה.
מוציאים מהתנור ומצננים, ואז ניתן לשלוף את העוגה יחד עם הנייר ולהגיש. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0