המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולים שומשום על מחבת יבשה, מספר דקות, ומניחים בצד.
מערבבים את כל מרכיבי הסלט (חוץ מהשומשום הקלוי) בקערה גדולה.
טורפים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב.
יוצקים את הרוטב על גבי הסלט.
מוסיפים את השומשום הקלוי ומערבבים.
ממתינים כרבע שעה לפני ההגשה, על מנת שהרוטב ייספג היטב בסלט.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0