המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק ומכסים במגבת לשעה תפיחה.
מוצאים, מקמחים ושוב מכסים לשעה תפיחה.
מערבבים את חומרי המילוי בקרעה נפרדת.
חותכים את הבצק ל-22 חלקים ומקמחים שוב.
משטחים במערוך כל חלק וממלאים בחצי מכמות המילוי ומגלגלים לרולדה. מברישים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות ל-20 דקות ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0