חותכים את הכרובית לפרחים קטנים-בינוניים. מאדים או מבשלים עד ריכוך.
שלב 2
0 דקות
מכינים רוטב בשמל: הכנת הרוטב דורשת ערבוב אינטנסיבי, לכן יש להכין מראש את כל הרכיבים ורק אז לגשת לעבודה: ממיסים בסיר את החמאה על להבה בינונית. כשהחמאה מומסת מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים מצקת מלאה בחלב ומערבבים היטב (לא נורא אם נוצרים גושים קטנים, נסו למעוך אותם בעזרת הכף, ואם הם מתעקשים להישאר - זה בסדר).
שלב 3
0 דקות
מבשלים את התערובת תוך כדי רתיחה עדינה. בכל פעם שהנוזל מתחיל לרתוח, זה הסימן להוסיף עוד חלב. בתום הוספת כל החלב, מרתיחים שוב, תוך כדי ערבוב. בשלב זה הרוטב התגבש מעט.
שלב 4
0 דקות
מכבים את האש. מוסיפים מלח, פלפל וכפית שטוחה של אגוז מוסקט.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את פרחי הכרובית המבושלים או המאודים ומערבבים היטב.
שלב 1
מתוך
5
חותכים את הכרובית לפרחים קטנים-בינוניים. מאדים או מבשלים עד ריכוך.
שלב 2
מתוך
5
מכינים רוטב בשמל: הכנת הרוטב דורשת ערבוב אינטנסיבי, לכן יש להכין מראש את כל הרכיבים ורק אז לגשת לעבודה: ממיסים בסיר את החמאה על להבה בינונית. כשהחמאה מומסת מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים מצקת מלאה בחלב ומערבבים היטב (לא נורא אם נוצרים גושים קטנים, נסו למעוך אותם בעזרת הכף, ואם הם מתעקשים להישאר - זה בסדר).
שלב 3
מתוך
5
מבשלים את התערובת תוך כדי רתיחה עדינה. בכל פעם שהנוזל מתחיל לרתוח, זה הסימן להוסיף עוד חלב. בתום הוספת כל החלב, מרתיחים שוב, תוך כדי ערבוב. בשלב זה הרוטב התגבש מעט.
שלב 4
מתוך
5
מכבים את האש. מוסיפים מלח, פלפל וכפית שטוחה של אגוז מוסקט.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים את פרחי הכרובית המבושלים או המאודים ומערבבים היטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0