המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר 2 כפות שמן ומטגנים את השום.
מוסיפים את רסק העגבניות ואת העדשים ומטגנים 2-3 דקות.
מוסיפים כ-10 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים תבלינים לפי הטעם וממשיכים לבשל על אש בינונית כ-20 דקות.
מוסיפים את הבצל וממשיכים לבשל כ-15 דקות על אש קטנה.
מורידים מהאש ומוסיפים כוסברה קצוצה.
מגישים לקערה ומעטרים בכוסברה טרייה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0