המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את הבשר, עשבי תיבול קצוצים, שיני שום קצוצות, תבלינים, ביצה, קמח, לשים היטב לתערובת הומוגנית.
מרתיחים כוס מים, מוסיפים אבקת מרק עוף ומערבבים.
יוצרים מתערובת הבשר קציצות בגודל הרצוי.
מסדרים בתבנית את כדורי הבשר ופרוסות תפוחי אדמה לסירוגין. יוצקים מעל את אבקת המרק המדוללת במים רותחים.
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות, במשך 30-40 דקות. ממש לפני ההגשה, מפזרים פטרוזיליה קצוצה טריה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0