המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב. מוציאים מחצית מהכמות ושומרים בצד.
פורסים את חזה ההודו לרצועות וצורבים בשמן עד שהן משנות את צבען ללבן ועוד 2 דקות.
מכניסים את הרצועות לחצי מכמות הרוטב הנותרת, מכסים ומניחים במקרר.
שמים בקערה את מרכיבי הסלט ומערבבים בזהירות כדי לא למחוץ את העלים. מוסיפים את שארית הרוטב ומערבבים בעדינות.
מסדרים מעל את פיסות ההודו שהיו במרינדה ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0