המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-200 מעלות.
יוצרים ארבעה פסים מנייר כסף, על כל אחד מניחים עשרה סלקים ויוצקים מלמעלה שמן. מוסיפים מלח ופלפל. עוטפים בנייר כסף ואופים כ-60 דקות עד שהסלקים מתרככים.
נותנים לסלקים להצטנן מעט ופותחים את העטיפה. מקלפים וחותכים כל סלק לרבעים.
מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים שום ומטגנים כ-2 דקות עד להזהבה.
מוסיפים עלי סלק ומטגנים כ-3 דקות. מניחים על מגבת נייר לספיגת השמן.
מאחדים את הסלק עם העלים המטוגנים, מוסיפים אגוזים, גבינת רוקפור וחומץ ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים ומגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0